Што крие OnePlus 6T

Дејан Соколоски

во Вести

OnePlus 6T е навистина извонреден телефон и еден од најдобрите, ако не и најдобриот телефон од помалите производители. Хардверот секако е една од причините за популарноста на телефонот. А кога е хардверот во прашање, нема подобро претставување од iFixit.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии