Што е Ransomware со Џон Оливер

Last Week Tonight with John Oliver има уникатен и забавен начин на претставување на сите светски случувања, па дури и на проблемите во ИТ секторот или новите технологии кои се појавуваат постојано. Криптовалутите, „нативното рекламирање“, патент троловите веќе биле дел од епизодите, а сега дојде време и на ramsp,ware-нападите.

Ако подолго време ја следите ситуацијата веќе сте ги слушнале работите од видеото, иако има и интересни и смешни приказни кои можеби и не ги знаете. Ако ништо друго може прерипате до крајот и да го погледнете предлогот за нова реклама за интернет провајдерите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии