Што е Google+ и дали ми треба? (кул видео)

Epipheo, импресивното интерактивно студио, направи видео за да ја објасни новата друштвена мрежа на Google и да им дозволи на корисниците да одберат дали оваа мрежа е за нив и дали воопшто им ја треба.

„Google+ има многу кул опции, но најголемата причина е да отворите Google Plus профил е да се користат многуте Google продукти кои еден ден ќе ги користите“, вели Epipheo.

[youtube]hC_M6PzXS9g[/youtube]

32 коментари на “Што е Google+ и дали ми треба? (кул видео)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии