Sensation 4G, првиот HTC уред со пристап до Watch апликацијата

Поинтересно од перформансите е што Sensation ќе биде првиот HTC телефон сo HTC Watch апликација, односно сервис за стримање на видео (читај: филмови и тв серии) преку 3G и Wi-Fi. Сервисот овозможува вчитување на филмовите веднаш откако ќе се стартува, а ќе биде и продавница за купување. Во моментот има околу стотина наслови.

,/p>

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии