Сега можете да тагирате Facebook страни на фотографиите

Сите тагирани слики ќе се појават во фотографиите на страната, но нема да се појават на нејзиниот ѕид. Интересно, фан страните можат да бидат тагирани од сите корисници, не само тие кои кликнале Like како што е тоа со @ споменувањето.

Facebook вели дека приватноста на профилите ќе си функционира како до сега, односно ако не е сликата означена за споделување со „everyone“, туку е наместено да е приватна, тогаш ќе може да се прегледа само од пријателите.

Оваа опција би можела да ги мотивира брендовите да започнат со кул кампањи и интеракции користејќи ги фотографиите на мрежата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии