Security guru е нова македонска апликација за побезбеден Android

Security Guru е нова безбедносeн водич кој им помага на корисниците кои не се експерти да ги одберат најдобрите безбедносни апликации за нив. Креирана е од тим на дизајнери и програмери кој е предводен од Предраг Тасевски, безбедносен експерт од CyberSecurity.mk.

Сервисот има за цел да служи како помош на корисниците да најдат подобра заштита кога не се сигурни или не знаат што треба да направат. Корисниците треба да одговорат на три прашања, по што презема водичот кој ќе им најде Android апликации за безбедност кои најмногу им одговараат на корисниците, на пр. ќе ви понуди листа на апликации за анонимно сурфање, мобилни анти-вируси, или побезбедно заклучување на телефонот. Апликацијата има неколку верзии, а премиум верзијата доаѓа со десетина VPN профили, кои не доаѓаат преку апликацијата, туку CyberSecurity ги нуди како дополнителна услуга на компаниите и мобилните провајдери.

securityguru

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии