Seam е кус филм на кој работеше и македонското студио FX3X

Иако не е најнов, Seam е одличен, кус фантастичен филм, чии ефекти се направени од FX3X. Од крајот на минатата година филмот е достапен за гледање онлајн, па ако не сте го изгледале направете го тоа сега. Само на неколку YouTube канали „Seam“ успеа да собере повеќе од 3 милиони гледачи. Ефектите во филмот се неверојатни, но со оглед на портфолиото на компанијата ова секако не е изненадување.

Еден од продуцентите на филмот е Кристијан Даниловски основач на FX3X. Режисер на Seam е Раџив Дасани.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии