Сè што треба да знаете за новиот напад врз интернет неутралноста?

Интернет неутралноста повторно е доведена во прашање… Секако ова најмногу важи за САД каде во моменов трае дискусијата за интернет неутралноста, но знаејќи го фактот дека вообичаено САД го поставува курсот и насоките за интернетот, прашањето треба да ги засега сите. Погледнете го ова видео на Нилај Пател од The Verge за новите проблеми со зачувување на интернет каков што го знаеме.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии