Сè што треба да знаете за настанот на Apple во 107 секунди видео

Целата вчерашна еуфорија околу настанот на Apple на кој се претставија Apple 7 и Apple Watch Series 2 сумирана во видео од 107 секунди.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии