Се појавија првите слики од BlackBerry 10

Само неколку дена пред 30-ти јануари кога и официјално ќе биде претставен новиот оперативен систем на Research in Motion, ИТ блогот BoyGeniusReport ги објави првите слики од BlackBerry 10 кој ќе се најде првин на новиот телефон Z10. Новиот ОС доаѓа со гласовен асистент, налик на Siri на iPhone, нова NFC поддршка, BlakBerry Hub, и други функционалности и опции кои ќе треба да го направата новиот BlackBerry поинтересен за корисниците.

Сите десетици фотографии може да ги погледнете на сајтот на BGR.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии