Saturday Night Live се пошегува со Amazon Echo

Дејан Соколоски

во Свет

Amazon Echo е еден од најинтересните понови производи на пазарот. Ова секако не значи дека ќе бидат поштедени од исмевање. Saturday Night Live креираше сегмент околу Echo, во кој истовремено исмeва некои од однесувањата на постарите луѓе.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии