Samsung Galaxy таблет како далечински управувач за сите домашни уреди

Интернет на нештата е интересен концепт, но е само концепт и идеја, се уште сите ние ги контролираме сите уреди со физички контакт. Можеби и затоа од Samsung не коментираат кога и како оваа далечинско контролирање ќе биде можно.

(via Engadget)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии