Samsung Galaxy Note 7 е оружје во овој GTA V мод

IT.mk редакција

во гејминг

По бројните проблеми кои Samsung ги имаше со новиот телефон Galaxy Note 7, компанијата се соочува со еден куп шеги на нивна сметка… Една од најдобрите до сега е спакувана во GTA V мод, во кој во продавница за оружје го купувате Galaxy Note 7 и практично го користите како бомба.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии