Самоизолација на буџет – многу игри на itch.io станаа бесплатни

Со години наназад, itch.io се истакнува како продавница на инди игри. На располагање имате илјадници инди игри од најразлични жанрови, а во последно време, многу од нив станаа апсолутно бесплатни, сè со цел да ја промовираат кампањата „Самоизолација на буџет“.

Преку следниот линк, точно можете да видите кои игри се бесплатни. Штом најдете нешто што ви го привлекува вниманието, прикачете ја играта на вашиот акаун и можете да ја играте кога сакате и колку сакате.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии