Сајт на денот: Instagraphy.tk е веб ризницата на македонската Instagram-заедница

Instagraphy e вебсајт на неформалната македонска Instagram заедница. Целта на проектот е да се прошири заедницата, но и можност да се разгледаат неколку интересни содржини.

Страницата е наменета за сите љубители на фотографија и на инстаграм фотографија. Посетителите можат да разгледаат прекрасни фотографии или да пронајдат нови интересни профили за следење. Освен ова, добар дел од статиите се совети за подобри инстаграм фотографии, па може и да си ги подобрите сликите на вашиот профил.

„Овој проект настана како идеја за натпревар во областа на веб дизајн со што се здоби со освоено I место. Секојдневно се зголемува интересот, а воедно расте и хаштагот #instagraphytk 

Креаторите на веб-страницата не само што ве повикуваат да ги разгледате содржините, туку се отворени за критика, пофалба и идеја која можеби сакате да ја споделите.

sshot-instagraphy

Image by Instagraphy

1 коментар на “Сајт на денот: Instagraphy.tk е веб ризницата на македонската Instagram-заедница

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии