Ричард Браунинг постави рекорд во лет со „ironman“-одело

Дејан Соколоски

во Вести

Иноваторот Ричард Браунинг постови рекорд за Гинис. Тој прелета преку езеро во Рединг. Во текот на летот постави рекорд за „брзина при летање во одело со вграден млазен мотор“. Брзината која треба да ја надмине следниот рекордер  е 51.53 km/h.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии