Маркетинг агенција направи блокатор на досадни онлајн реклами

Ad Filter е ектензија за Mozilla Firefox и Google Chrome која не е класичен блокатор на реклами, како популарниот AdBlock Plus. Наместо блокирање на рекламите, екстензијата ги заменува лошите и здодевни реклами со реклами кои се најдобри, велат креаторите, рекламната агенција D&AD!

„Сите здодевни реклами се блокирани“, е мотото на D&AD, иако сите кои инсталираат некаква верзија на Ad Block се прилично сложни дека купиштата реклами на интерент се здодевни. Ниту корисниците на Ad Filter, ниту компаниите кои плаќаат за рекламниот простор се задоволни, се чини дека единствени кои се задоволни од екстензијата се креаторите на производите на наградените реклами.

Локацискиот асистент МаркО бара бета тестери да им покаже дека сега е попаметен – http://1337.mk/743

Posted by IT.com.mk on Wednesday, June 10, 2015

Wanna get reminded what you need you need to, and see all your tasks on a map! Have this and more with MarkO! COMING SOON!!!Download at www.marko.rocks/download

Posted by MarkO – Your smart task buddy That ROCKS on Friday, December 12, 2014

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии