„Кога сме кај колите, има доста за customizing, иако неможеш делови да и менуваш, можеш бои, стилови на покривка или и како да се вика тоа, налепници 101 ги има, значи има доста за работа.

Во светот си влегуваш автоматски во одреден канал, а има барање да може член да си мења канал за да се гледа со другари. Влегуваш во free roam каде што можеш да возиш низ мапата, гледаш други играчи, да те бркаат цајкани итн.

Има неколку збирни места за трки каде што можеш да влезеш во трката а истото можеш и од кој било дел на градот преку мапата.“

… рецензијата продолжува на форум.