Реална верзија на оружјето од Assassin’s Creed

IT.mk редакција

во Свет

YouTube корисникот colinfurze објави видео во кое претстави вистинска и функционална верзија на оружјето од играта Assassin’s Creed, поточно за оружјата Hidden Blade & Rope Launcher.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии