Расклопување на Oculus Rift: Што ја прави виртуелната реалност?

Oculus Rift им падна во раце на популарните „расклопувачи“ iFixit, кои му дадоа одлична оценка 9 од 10 на уредот за виртуелна реалност. Така да, ако го скршите уредот од 600 долари, без грижа, може лесно да се поправи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии