Првиот автономен мотоцикл од BMW

Дејан Соколоски

во Свет

Ова најверојатно не е првата работа која ни паѓа на ум кога размислуваме за автономни возила. Главна причина поради која автономниот мотоцикл баш и не е фокус на развојот е поради немањето „публика“ која би го користела. Но, идејата на BMW не е да направи мотори без возач, туку да овозможи креирање на мотоцикли кои ќе бидат побезбедни за нивните  возачи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии