Прв преглед на Internet Explorer 10

„Ние сме скоро три недели во развојот на IE10, и според прогресот кој го направивме решивме дека сакаме да ја ангажираме програмерската заедница.“, вели Microsoft.

Прегледот на платформата на IE10 (достапна за симнување) прикажува подобра поддршка за HTML5 и CSS3 со Gradient, Flexible Box, Grid System и SVG графички систем.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии