Прв поглед на Windows 7

IT.mk редакција

во Рецензии

{mosimage}Windows 7 е следната верзија на оперативниот систем на Microsoft и наследник на Vista. Развојот на Windows 7 започна во 2007 година и од компанијата најавија дека планираат три годишен развој на софтверот пред да го објават на пазарот. Пред неколку недели Microsoft ја објави алфа верзијата на оперативниот систем на избрана група на автори, уредници, блогери и експерти која беше кракувана за само неколку часа. Исто така беше најавено дека бета верзијата ќе биде достапна за јавно користење најкасно до Февруари, 2009 година.

Името Windows 7 беше потврдено неодамна, откако за овој оперативен систем се користеа кодните имиња Vienna и Blackcomb.

Во продолжение следат неколку слики од овој оперативен систем:

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии