„Компатибилен е со 802.11n стандардот и обезбедува пренос со брзини до 300М. Рутерот има две антени кои обезбедуваат подобри перформанси кога станува збор за бежичниот пренос на пакетите, зголемена стабилност а и подобро го покрива просторот. Во исто време ССА технологијата автоматски ги избегнува конфликтите со каналите користејќи го сопствениот автоматски избор на канали. Исто така одлично работи со протоколите 11g и 11n на безжичните уреди.“

„TL-WR841N исто така обезбедува и повеќе безбедносни и заштитни опции: SSID broadcast control, MAC address access control, WEP encryption, WPA/WPA2, и WPA-PSK/WPA2-PSK аутентикација. Овие опции обезбедуваат комбинирана и доста добра заштита.“

… целата рецензија заедно со слики, дискусија и апдејт ќе ја најдете на форум.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии