Прв поглед на Norton Internet Security 2012 Beta

Рецензијата на Pipelin е за бета верзијата на Norton Internet Security 2012, но е доволна да се види што нуди антивирусот.

„Избрав Quick Scan затоа што Нортон кога компјутерот е во idle состојба тој секогаш скенира така да не беше потребно комплетно скенирање на мојот компјутер. Сето скенирање не траеше повеќе од 15 минути така да на крајот пронајде само неколку колачиња кои беа автоматски избришани. Промени во дизајнот има и во делот Reputation Scan, Norton Insight и File Insight. Исто така во оваа верзија иде пакет и тулбарот кој сега е достапен и за Google Chrome.

Според мене многу корисен тулбар кој помага во заштитата од phishing сајтови. Тука е и Identity Safe кој ви помага да ги зачувате логин информациите. Со тоа што нема повеќе да треба да ги има во прелистувачот кој го користите. Додаден е и CPU Meter (слика4) Исто така во оваа верзија има и AutoFix доколку дојде до некаков проблем со NIS истиот да биде поправен.”, пишува Александар.

… повеќе инфо, прашања и дискусија ќе најдете на форумот, a подолу е кратко видео за Norton Internet Security 2012 Beta.

2 коментари на “Прв поглед на Norton Internet Security 2012 Beta

 1. Создание и раскрутка сайтов.

  Создание сайтов любой сложности.

  Сайт визитка от 50 у.е
  Комерческий сайт от 200 у.е.
  Интернет-магазин от 200 у.е.
  Форумы от 150 у.е.

  Раскрутка сайтов
  Внутренняя и внешняя оптимизация, раскрутка в соцсетях.
  Наполнение сайтов контентом (копирайт, рерайт).

  Индивидуальный подход к каждому клиенту, качественное исполнение, оплата после выполнения заказа, приятная ценовая политика.

  почта [email protected]
  skype studia_site
  icq 664887841

  Василий

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии