Од видеото за оперативниот систем се гледа дека BlackBerry телефоните кои ќе работат на овој ОС ќе бидат со екран на допир, со нови движења и мулти-допир подршка. Новиот BlackBerry 6 има нов WebKit прелистувач, поп-ап менија, нов media player а ќе има и интегрирани друштвени елементи, како Twitter, Facebook и BlackBerry месинџер.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии