Процесор под микроскоп – дел 2

Дејан Соколоски

во Вести

Ова е вториот дел од видеото во кое Youtube-каналот The Microscopic Channel под микроскоп го гледа процесорот одблиску. Ако во првото видео фокусот беше најмногу на надворешноста, овојпат фокусот е малку повеќе на внатрешноста.

Процесорот искористен во ова видео е стар Pentium D 82.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии