Прошетајте се низ стадионите во Јужна Африка со Google

Street View погледот, кој можете да го најдете на http://maps.google.com/exploresouthafrica, ќе можете да разгледате како е во и надвор од стадионите. Доколку користите Google Еarth ќе најдете и 3D модели од стадионите и градовите во кои се наоѓаат. 3D моделите можете да ги разгледате и на Google Maps користејќи Earth плагин. Повеќе за тоа на SketchUp блогот на Google.

(btw Google ја риташ ball со foot = football, не soccer :) )


 

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии