Бесплатен курс од App Academy со кој може да научите да програмирате

Обично, онлајн курсевите за web-building знаат да чинат неколку стотици долари, но тоа не е случајот со App Academy. Оние кои се заинтересирани да ги прошират нивните знаења на оваа поле, можат да започнат неверојатно детален курс без да потрошат денар.

The Full Stack Course, како што кажува името, ви дозволува да научите и за site-building со HTML, CSS, и JavaScript, како и за back-end програмирање, како PHP и Ruby on Rails.

Независно од тоа дали сте почетник, или пак ветеран кој сака да го освежи или прошири знаењето, курсот се чини како повеќе од способен да ви излезе во пресрет. The Full Stack Course има 1 500 часови од материјали во форма на видеа, проекти и документи. Направете ја целата математика и ќе дојдете до заклучок дека сите тие часови се еквивалентни на целосен 24 неделен курс. Таквите курсеви чинат исклучително многу.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии