Приватни разговори и групни дискусии на Twitter во реално време со Joint

Оваа десктоп апликација е креирана од Етан Ганг кој исто така е креатор и на LazyFeed and LazyScope. Користи Adobe Air, а се инсталира за неколку минути. Важно е да се напомене дека иако Joint.im ги користи податоците од вашата Twitter сметка за да се логирате, а исто така и информациите за вашите пријатели, не го користи API-то на Twitter, па пораките нема да се покажуваат во вашиот timeline или пак нема да бидат зачувани како директни пораки.

Засега единствениот начин е да ве покани пријател или пак да добиете покана ако го следите @imjoint. Во последниот твит велат дека ќе делат покани за неколку часа, па искористете ја можноста да ја видите оваа апликација.

We will be sending out some more beta invites in a couple of hours. Please hold on. Thanks!less than a minute ago via web

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии