Новиот Drupal 7 се развиваше над 3 години од голема заедница чиј резултат е поедноставно користењето на системот, во смисла на полесно конфигурирање и персонализирани полиња за различната содржина, полесно менаџирање на содржината, подостапни администраторски опции, подобрена поддршка за датабази и сега додавањето слики и фајлови е вградено во системот.

Drupal 7 Marketing Video from Jeff Robbins on Vimeo.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии