Пристапете до огромна GIF колекција со Jiff GIF

Во оние ситуации каде зборовите не се доволни, би можеле да пробате да ги изразите вашите најдлабоки мисли со GIF – ови.

Jiff GIF е алатка за вашиот Chrome прелистувач која одлично излегува во пресрет на ваквата потреба. Едноставно кликнете на соодветната икона од лентата со алатки и веднаш ќе можете да започнете со пребарување илјадници GIF – ови. Откако ќе го одберете GIF – от која највеќе ви се допаѓа добивате три опции за споделување. Можете да го копирате URL линкот, да копирате GitHub markdown или да го сочувате GIF – от на вашиот компјутер, нешто што знае да биде исклучително корисно доколку постојано пласирате едни исти GIF – ови.

Jiff GIF има исклучително импресивна библиотека од ваква форма на визуелно изразување и претпоставуваме дека лесно би можеле да најдете нешто соодветно за секоја пригода. Интересно е тоа што и тука преовладува трендот со мрачниот режим на работа и, доколку сакате, лесно ќе можете да активирате Dark Mode откако првин ќе го отворите додатокот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии