Припејд корисниците на T-Mobile си добија Android апликација; наскоро и за iOS

Телеком МК e нова апликација за Android, и наскоро за iOS, на T-Mobile која е наменета за припејд корисниците да имаат преглед на својата сметка и полесно да активираат други услуги, пакети и промоции. Се пристапува со корисничкиот број и лозинка, а од неа може веднаш да се провери колку кредит има на сметката или да се активираат дополнителни пакети, да се споделат минути со други припејд корисници и други услуги. Интересно, интернет сообраќајот за да се отвори апликацијата е бесплатен.

1 коментар на “Припејд корисниците на T-Mobile си добија Android апликација; наскоро и за iOS

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии