Приказната на Ричард Броунинг и како си направи одело за летање

Креирањето на нови изуми често е поврзано со обиди, неуспеси, падови и повторни обиди се до функционален прототип. Ништо поинаку не е ниту приказната на Ричард Браунинг која ја раскажа во својот TED говор. По куп неуспеси, конечно успеа да креира одело за летање.

Целата приказна и идните планови на г.  Браунинг и тимот со кој соработува, може да ја изгледате во видеото.

YouTube линк: https://www.youtube.com/watch?v=Q6U69HbAF9Y

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии