DownZemAll e корисен управител за преземање фајлови. Со алатката можете да селектирате, организирате и покренувате повеќе фајлови. Едноставно вметнете ја веб адресата на сајтот кој ги содржи линковите за преземање и изберете на која локација да се сочуваат фајловите. Управителот се чини особено корисен за веб страни на кои има многу работи за преземање. Од таквите сајтови, DownZemAll ќе ви дозволи да зграпчите сè од еднаш.

Алатката работи со најпознатите прелистувачи, како Firefox, Chrome, и Edge, на оперативни системи како Windows 7/8/10, macOS, и Linux. DownZemAll е, всушност, преработена верзија на стариот DownThemAll менаџер за преземања кој, до 2016 година, функционираше само за прелистувачот на Mozilla.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии