Претворете ја вашата тастатура во глувче со NeatMouse

Доколку, од некоја причина, се мачите со вашето глувче или пак барате малку поразлична ефикасност, NeatMouse е бесплатна алатка која ви дозволува да ги префрлите сите акции кои се прават со глувчето, директно на тастатурата.

Па така, акциите како десен или лев клик, скролување и слично, NeatMouse ги префрла на нумеричката тастатура. Не е никаков проблем ни доколку сакате акциите од глувчето да ги префрлите на некои други копчиња од тастатурата; NeatMouse e исклучително флексибилна алатка во тој поглед.

Промените со NeatMouse се активираат и деактивираат со преку едно, претходно одредено копче од тастатурата, а лесно може да се контролира и брзината на стрелката.

Преземете ја алатката тука!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии