Претставени Panorama и Sync опциите во Firefox 4 бета 4

Втората опција која се појави во Firefox 4 бета 4 e Sync опцијата со која се сихнронизираат сите букмаркови (одбележувачи), историјата на отворени сајтови, зачуваните лозинки и отворените табови преку неколку компјутери.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии