Прелистувајте со BriskBard

Мартин Јованчевски

во Вести, Софтвер

Поголемиот број корисници или одат со Chrome или Firefox за нивните прелистувачки навики. Тука и таму, ќе се најде помала група на Opera или Edge поклоници, како и Brave, The Classic Browser или можеби Slimjet.

Во случај да од ништо од тоа не сте задоволни, би можеле да ги проверите способностите на BriskBard. Се работи за брз прелистувач со едноставен интерфејс, а заснован на истиот енџин како и Chrome.

Неколку причини зошто сме задоволни од втората верзија на BriskBard:

  • Вграден клиент за и-мејлови
  • Флексибилен плеер за репродукција на мултимедијални податоци
  • Алатка за IRC chat
  • Агрегатор на вести
  • Управител со контакти
  • FPT клиент

Најновата верзија на BriskBard се одликува со нов интерфест за повеќе прозорци, како и поефикасно групирање јазичиња и прилагодување со бои.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии