Пред 10 години Стив Џобс го претстави првиот iPhone

„Ова е денот кој го чекав две и пол години…“ ова е реченицата со која пред 10 години Стив Џобс ја започна конференцијата на која го претстави првиот iPhone. Уште тогаш г. Џобс со право беше сигурен дека iPhone е новиот револуционерен уред. Десет години подоцна се сеќаваме не само на првиот iPhone туку и на генијалноста на Стив Џобс.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии