Пребарувајте го Flickr брзо и едноставно со Chrome додаток

При инсталирање на додатокот, ми се појавува мало икониче горе кои отвара поп-ап прозорче каде го впишувате терминот кој го пребарувате. Пример, во сликата погоре пребарував It.com.mk и ми даде фотографии од прекрасните IT.com.mk позадини креирани од нашите членови. Кога ќе кликнете на фотографијата ви се отвара нов таб со фотографијата на Flickr.

Доколку сте корисник нa Firefox има и за вас нешто. Можете да го инсталирате Flickr додатокот кој го вметнува пребарувањето на Flickr тагови во горе-десно пребарувачот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии