Пратете приватен твит на повеќе корисници одеднаш

ТweeterGuru.net нуди и опција за следење на повеќе корисници, наместо да го пребарувате секој поединечно едноставни ги впишувате сите, ги одделувате со запирка и кликате „Follow”.

Исто така има и опција да проверите дали вашите пријатели се пријатели и меѓу себе.

(via @Zmija)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии