До поздраво тело со MyFitnessPal

Новогодишните празници одамна поминаа, но, некако, вашите новогодишни резолуции за поздраво и повитко тело и понатаму се во мирување. Многумина во слична ситуација, посегнуваат по една, или десет, фитнес апликации, но, со оглед на големиот интерес во вакво нешто, пазарот со фитнес апликации е исклучително презаситен и тешко се пронаоѓа идеалната апликација.

MyFitnessPal е една од најдобрите апликации на кои би можеле да наидете, највеќе поради тоа што нуди исклучително лесни и крајно флексибилни начини кои водат кон поздраво тело. Можете да го броите внесот на калориите, да ги забележувате сите ваши тренинг сесии, да поставувате и остварувате цели, како и многу повеќе. Апликацијата ги подржува сите поголеми фитнес тракери, а лесно можете да се поврзете со социјалните мрежи и да пробате и на тој начин да ја одржувате вашата мотивација.

MyFitnessPal ви стои на располагање за Android, или iOS.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии