Спонзориран текст

Последна можност да купите карта за Првата конференција за е-трговија по промотивна Early Bird цена

Денес е последниот ден за купување на карта по Early Bird цена од 4,244 денари. Попустот важи до крај на денот, односно 23 часот и 59 минути, или пак до трошење на предвидената количина – а останаа само уште неколку Early Bird карти!

По истек на промотивниот попуст, картите за Првата конференција за е-трговија ќе се продаваат по регуларнa цена од 6,088 денари. Картите може да ги купите со кредитна картичка, или пак преку нарачка и плаќање преку фактура директно на веб сајтот на конференцијата.


5 причини зошто да ја купите вашата Early Bird карта денес:

Причина бр. 1: Состаноци и нетворкинг
Запознајте ги претставниците, претриемачите и основачите, менаџерите на средно и високо ниво како и институциите во поширокиот еко-систем на е-трговија кои ќе присуствуваат на настанот.

Причина бр. 2: Експо и стартапи
Како изложувач имате можност да ја претставите вашата компанија/производ на поширока публика, а како посетител да ги видите новите и иновативни производи и стартапи.

Причина бр. 3: Дознајте ги најновите трендови
Кои се најновите трендови кои го движат е-пазарот?

Причина бр. 4: Учете од искусни говорници
20 домашни и меѓународни говорници со богато искуство во полето на е-трговијата ќе бидат на една сцена.

Причина бр. 5: Забава и дружење
Запознајте нови луѓе и најважно, не заборавајте да се забавувате!


Напомена: IT.mk е медиумски партнер на конференцијата, а IWM Network е активен член на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија која е организатор на настанот. 

1 коментар на “Последна можност да купите карта за Првата конференција за е-трговија по промотивна Early Bird цена

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии