Последен ден за пријавување на IT.com.mk Награди 2010

Дамјан Дано

во Блог

Листата на досегашните номинирани ќе може да ја погледнете на следниов линк: http://it.com.mk/nominirani. Финалната листа на сите номинирани ќе биде објавена наскоро. утре до 13:00 часот.

Од утре вечер понеделник ќе започне и гласањето за наградите. Номинираните во сите категории, пред да бидат одобрени за следниот циклус, ќе бидат разгледани од страна на жирито.

Ова е последен повик за пријавување на кандидатите. Пријавувањето се врши на: http://www.it.com.mk/nagradi и може да пријавувате до 00:00 ч. вечерва.

3 коментари на “Последен ден за пријавување на IT.com.mk Награди 2010

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии