Посета на јапонски хотел во кој ве служат роботи

Јапонскиот хотел Henn na, или во превод „чуден“, е хотел во кој исклучиво работат роботи. Тие ги пречекуваат гостите, тие ги служат гостите, и тие им кажуваат чао на крајот на посетата. Повеќе информации за јапонското хотелиерство со роботи ќе најдете на Motherboard.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии