Понеделник и ја донесе среќата на Олга

IT.mk редакција

во Спонзорирани

Нашата најнова среќна пријателка, која  доби свое  место во кругот среќни добитници на Државна лотарија на Македонија е скопјанката Олга Божиновска. Својот Инстант лоз Смајли го купил во понеделник, па среќата одлучила цела недела да и биде убава. Интересно е  дека посетила дури 4ри продажни места и од сите си купила по еден лоз Смајли. Среќата дошла на крајот, откако биле изгребани сите 4 лоза, последниот бил тој – вистинскиот. Претходно постојано играна, па нејзиниот син сметал дека како играч без добивки, време е да прекине со игрите на среќа. Но, Олга интуитивно знаела дека еднаш ќе може да ги израдува своите внучиња.

Инстант лозот Смајли, Државна лотарија на Македонија го понуди во април годинава за сите  кои се чувствуваат млади во срцето. Со овој лоз ја одбележавме 20-годишнината на емотивниот смајли и уметноста на графитите. За само 30 денари може да го освоите скутерот од соништата -Aprilija SR 50, Gilera Runner 50 или  Vespa LX 2T. До овој момент имаме десет среќни добитници на скутер. Во игра се уште 24  скутери, покрај бројните парични добивки.  Досега возат низ улиците 7 Смајли скутери во Скопје, а по еден во Гостивар, Куманово, Струмица и Тетово.

Пробајте и вие, можеби токму вам среќата ќе ви се насмевне!

ЗА ДОБРО!

Државна Лотарија на Македонија

Овој текст е платен ПР текст на Државна Лотарија на Македонија.
IT.com.mk не сноси никаква одговорност за содржините на истиот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии