Поканете австралиско животно во вашиот дом

Мартин Јованчевски

во Веб, Вести

Доколку сте огромни фанови на најпознатите австралиски животни, би можеле да пробате да ги вдомите со најновиот мини проект на Google. Користејќи ги предностите на проширената реалност, едноставно отворете го вашиот Chrome прелистувач во iOS или Android околина и напиштете некое од следниве животни:

  • Koala
  • Quokka
  • Wombat
  • Emu
  • Platypus
  • Echidna
  • Kookaburra
  • Kangaroo

Од понудените резултати, изберете ја опцијата View in 3D за да видите како животните се однесуваат и звучат во нивната природна околина. Со избирање на опцијата View in your Space, ќе можете да го сместите животното во некоја од вашите соби, да го фотографирате или да снимите видео. :)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии