Погледнете ја првата реклама за новиот Mac – Greatness

IT.mk редакција

во Вести

Првата реклама откако Аpple го претстави новиот Mac со процесор произведен од компанијата не е фокусирана на хардвер и софтвер. Наместо ова компанијата се одлучи за реклама која ќе ги „слави“ луѓето кои помагаат да се создаде одлична содржина на Mac.

Фокусот е на личностите, но треба да не потсети и на содржината и делата кои овие личности ја креираат со помош на оваа алатка. Дел од промоцијата се куп јавни личности од различни сфери, кои веруваме нема да ви биде тешко да ги препознаете.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии