Погледнете ја првата најава за iPhone X

Дејан Соколоски

во feature, Мобилни, Хардвер

Без желба да ја намалиме важноста на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, новиот iPhone X е најажната најава која ја видовме на Keynote. Телефонот по подолго време заслужено ги возбуди љубителите на iPhone.

Екран по целата површина. Отклучување со Face ID, нов процесор, iPhone X е иднината на Apple. По навистина долго време Apple мораше да размисли и за интеракциите со уредот.

Ова е видеото со кое Џони Ајв од Apple ја претстави идината на iPhone.

 

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии