Погледнете ја презентацијата на Пол Пападимитроу, најдобрата до сега на AllWeb

На сите четири AllWeb конференции за дигитален маркетинг видовме и чувме фантастични говорници, можеби и по некој лош панел со македонски агенции. Но, еден говорник може да се одвои од сите други. Се работи за презентацијата на Пол Пападимитроу кој четириесетина минути држеше динамичен говор за иновативноста и како треба да бидеме свесни дека технологијата е само алатка. Според основачот на консултантската фирма Intelligencr, технологијата не е важна, важна е брзината со која се развива, и важни се луѓето кои ја користат. Ова е презентација која секој ИТ професионалец треба да ја погледне.

*Сите објавени видеа, и тие што наскоро ќе се објават, од AllWeb ќе ги најдете на нивниот YouTube канал.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии